Circuit Zolder

ProMove | Veilig rijden, verrassend leuk.

ProMove | Veilig rijden, verrassend leuk.

 

Visie

 

ProMove reikt iedereen de mogelijkheid aan om op een leuke manier met rijvaardigheid bezig te zijn. Bovendien maakt u levenslang deel uit van een leerrijke, begrijpbare en aangename mobiliteitscommunity. Omdat alleen leren, luisteren en een beetje oefenen niet voldoende zijn, kaderen we altijd alles in de ProMove driehoek van educatie, participatie en animatie. Ons engagement voor een veiliger verkeer.

 

Een aanbod voor iedereen

Particulieren

Bij ProMove kan je terecht om de technieken voor een verbeterde rijvaardigheid te ontdekken. Omdat rijvaardigheid een levenslang leerproces is, ontwikkelde ProMove een boeiend aanbod voor élke chauffeur: beginner of gevorderde bestuurder. U krijgt de mogelijkheid om in gezinsverband of als groep vrienden deel te nemen. 

Overtuigd dat rijvaardigheid iedereen aanbelangt, maar toch te weinig tijd in uw drukke agenda? Geen probleem. We bieden elk pakket ook individueel aan, zodat u op het meest geschikte moment tóch op een leuke manier met rijvaardigheid kan bezig zijn. 

Verras iemand die je lief hebt met een verrassend leuk en leerrijk cadeau. Je kan een cadeaubon kopen op www.promove.be

 

Bedrijven

Beleef mobiliteit op een verrassend leuke manier. Verkeersveiligheid en rijvaardigheid staan centraal, maar niet op de typisch belerende manier. Laat je onderdompelen in een unieke mix van educatie, animatie en participatie. Volledig op maat van uw behoeften: workshops, een groots opgezet event of een specifiek voor u opgesteld opleidingsprogramma.

 

Blue Light Driving

Leer bij ProMove hoe je met een prioritair voertuig op een correcte manier in het verkeer kan bewegen. Zonder risico’s voor jezelf, passagiers of andere weggebruikers.

 

Meer informatie over ons aanbod kan je vinden op www.promove.be