Circuit Zolder

Skylimit Events

Skylimit Events

 

Skylimit Events is sinds jaren de vaste partner van Circuit Zolder met betrekking tot circuit rijden voor particulieren, drift evenementen en bedrijfsevenementen.

Bij ons kan je terecht voor verschillende zaken: 

  • Circuit Experience: cursus voor beginners waarin rij- en racetechnieken aangeleerd worden. De beste manier om voor het eerst actief aan autosport te doen. Er kunnen wagens gehuurd worden voor deze cursus. 
  • Free Driving: Vrij rijden sessies voor mensen met circuit ervaring. 
  • Racing Experience: als passagier in een Porsche naast een professionele piloot beleef je de kick van je leven. 
  • Racing School: wij kunnen je op meerdere vlakken begeleiden in de verdere uitbouw van je carrière. Zowel bij het verfijnen van je technieken als bij het nemen van de juiste beslissingen kunnen wij je helpen. 
  • Driftschool: De Skylimit Driftschool bestaat 10 jaar waarmee we één van de grondleggers zijn van deze nieuwe vorm van autosport in Europa. Onze driftschool laat je onder begeleiding van de beste drifters van de lage landen kennis maken met het driften. Dit gebeurt in de paddock. Er kunnen voor deze cursus wagens gehuurd worden. 
  • Bedrijfsevenementen: personeelsfeesten, teambuilding groepen van 10 tot 500 personen: wij werken een programma uit op maat.

Data

Kijk op www.skylimitevents.com voor alle info.
E-mail: info@skylimitevents.com

Cadeautip

Geef iemand een dagje op Circuit Zolder cadeau. Zowel de circuitdoop, de cursus met eigen wagen of cursus met gehuurde wagen als de driftschool kunnen als cadeaubon verkregen worden. Meer info via deze link : www.skylimitevents.com en kijk bij "Cadeaubonnen"