Circuit Zolder

ElektrischeFietsen.com @Circuit Zolder

ElektrischeFietsen.com @Circuit Zolder

Elektrische fietsen uitproberen op Circuit Zolder

Belgen houden enorm van fietsen. We leggen elk jaar steeds meer kilometers af, mede dankzij de stijgende populariteit van elektrisch fietsen.  Fietst u eigenlijk al elektrisch? Benieuwd of een elektrische fiets iets voor u is? Dan is dit de ideale optie om hier achter te komen!

Altijd al eens over het circuit willen fietsen? Dit is uw kans! Zaterdag 1 april 2017 vindt het eerste ElektrischeFietsen.com Event 2017 plaats in België, namelijk op Circuit Zolder. Test diverse merken E-bikes op een circuit dat normaal alleen voor snelle racewagens toegankelijk is. 

Gratis toegang voor bezoekers!

Het Event is GRATIS toegankelijk voor bezoekers en aanmelden is niet nodig! Vanaf 10.00 uur tot 17.00 uur bent u van harte welkom om alle diverse merken en modellen uit te proberen. Parkeren is mogelijk op de VIP A parkeerplaats, hier is tevens de ingang van het Event (via Gate 4).

Bezoekers maken kans op een gratis E-bike!

Als bezoeker van de ElektrischeFietsen.com Events maakt u tevens kans op één van de twee GRATIS E-bikes van het merk QWIC!

Mis het niet. Wij zien u graag verschijnen!

Alle bezoekersinformatie, routebeschrijvingen en de laatste nieuwtjes zijn te vinden op de volgende website:www.elektrischefietsen.com