Ticketshop

Historic Grand Prix 2018

26-27/05/2018

F1 Back in town

Op 26 en 27 mei is het zover: de Historic Grand Prix verrast autoliefhebbers met een rijk gevuld programma! Zo komt de tweede manche van de Belcar Historic Cup en de Belcar Youngtimer Cup aan de start op Circuit Zolder, een van de smaakmakers met niet minder dan 2 wedstrijden per serie over een half uur. Verder op het programma: de FIA Lurani Trophy for Formula Junior Cars, de Canadian American Challenge Cup, de The Force - F1, de Modena Motorsport - F1 en de Concours d’Elégance Met The Force en de Modena op het programma zijn de hoogdagen van de F1 back in town! 

CONCOURS D'ÉLÉGANCE - Prestigieus oldtimerevent

Circuit Zolder organiseert op zondag 27 mei een Concours d’élégance, met “pareltjes van weleer”! Een wedstrijd die geen enkele oldtimerfan mag missen. Unieke, opmerkelijke en exclusieve classic cars strijden om de titel ‘Best of Show 2018’.

Geselecteerde inschrijvingen worden ingedeeld in diverse klassen en door een internationale jury beoordeeld op elegantie, originaliteit, restauratie en presentatie. Deze punten zijn vooral te verdienen voor oldtimers, die uitblinken in originaliteit en hun volledige historie.

READY FOR SOME FUNFASTIC CLASSIC CARS?

TICKETS HERE

Gratis toegang voor inwoners Heusden-Zolder en kinderen geboren op of na 1 januari 2006.

More info: info@circuit-zolder.be

AFTERMOVIE 2017

Press

Circuit Zolder – Guy Geurts: press@circuit-zolder.be