Circuit Zolder

Meeting locaties

Meeting locaties

 

Nodig uw klanten en/of personeel uit op een unieke locatie in Limburg: Circuit Zolder.

Net zoals u zijn we professionals, ook op het vlak van succesvol organiseren van zakelijke bijeenkomsten, presentaties, productlanceringen, prijsuitreikingen, personeelsfeesten, galadiners, walking diners of Nieuwjaarsrecepties.

De centrale ligging aan het knooppunt E313 - E314, de ruime parkeergelegenheid en de gemakkelijke bereikbaarheid van Circuit Zolder zijn enorme troeven, om niet te spreken over onze gedreven en flexibele dienstverlening.

Dankzij verschillende locaties, met een eigen individueel karakter kunnen we tot 1.500 personen verwelkomen. Bovendien beschikken onze locaties over de laatste meeting- en eventtechnologie.

Onderaan vindt u locatiefiches met alle technische specificaties per locatie. 

VIP Martini Racing Club

Centraal gelegen in de paddock, is VIP Martini Racing Club ideaal voor evenementen tot 253 personen. In een apart Art Deco-stijl kan u er sfeervolle en klasse evenementen organiseren-

Enkele van de mogelijkheden zijn zakelijke bijeenkomsten, presentaties, prijsuitreikingen, personeelsfeesten, galadiners en walking diners.

Het VIP Martini Racing Club beschikt bovendien over een uniek terras met prachtig uitzicht op de start en finish van het circuit.

Congress Center

Congress Center Circuit Zolder is de ideale locatie voor elk soort evenement: vergadering, seminarie, congres, omleiding, conferentie, productlancering, workshops of personeelsfeest.

Het Congress Center bestaat uit 5 modulaire zalen. De totale capaciteit ligt tussen de 500 en de 1.500 personen, in combinatie met de Expo Hall en/of overdekte esplanade.

Het uniek zicht op onze kanaalbocht, in combinatie met een uitgeruste locatie met de allernieuwste presentatiemogelijkheden en een uitgebreid aanbod aan uitstekende catering, geeft een meerwaarde aan uw evenement!

Expo Hall

Perfect onder het Congress Center, ligt onze Expo Hall Circuit Zolder. Deze multifunctionele locatie, een zone van 7 pitboxen, is de ideale oplossing voor de lancering en/of presentatie van nieuwe producten.

De Expo Hall circuit Zolder beschikt over directe toegang tot paddock, pitlane en het circuit.

Cycling Center

Sportiever ingericht, met kleedkamers en douches gelegen vlak onder de locatie, is het Cycling Center Circuit Zolder de plaats voor presentaties, vergaderingen en workshops in combinatie met sport gerelateerde evenementen tot 150 personen.

Het Cycling Center beschikt bovendien over een uniek terras met prachtig uitzicht op een BMX-track van wereldniveau.

voor verdere informatie kan u terecht bij:

Marina Meus
+32 11 85 87 63
Marina.meus@circuit-zolder.be