Circuit Zolder

Take a seat ...

Take a seat ...

 

Business Seats

De beste manier om uw gasten te ontvangen!

Onze VIP Martini Racing Club gelegen met zicht op start en finish is de ideale manier om uw gasten in de beste omstandigheden van een schitterende race te laten genieten.

Vanaf het moment dat uw gasten zich aanmelden, zorgen wij voor de beste service, zodat u zich enkel hoeft te focussen op netwerken. 

Intekenen voor de VIP Martini Racing Club is intekenen voor een programma dat van A tot Z geregeld is. Zo krijg je een gepersonaliseerde uitnodiging, VIP-parkeerplaats, programmaboekjes, leuke weetjes over de wedstrijden en een uitstekende catering. Na een ontvangst met champagne, vind je er een rijkelijk buffet en met aangepaste dranken. Na het serveren van de koffie zijn de dranken eenvoudig te betalen.

VIP Martini Racing Club zal tijdens het volgende event geopend zijn:

  • New Race Festival Blancpain GT Series, zondag 04 juni van 10.00-18.00 uur
  • Historic Grand Prix, zondag 06 augustus van 10.00-18.00 uur
  • 24 Hours of Zolder, zaterdag 19 augustus van 13.30-24.00 uur.
  • FIA Truck Grand Prix, zondag 17 september van 10.00-18.00 uur
  • American Festival CZ Nascar Finals, zondag 15 oktober van 10.00-18.00 uur

Mezzanines

Onze mezzanines, gelegen boven de pitboxen, zijn het ideale middel om 'circuit spektakel' vanop de eerste rij mee te maken. U ontvangt uw gasten op een professionele manier in exclusieve omstandigheden.

Bovendien verwent u uw klanten/gasten met een uitzicht om u tegen te zeggen: de pitlane. Mezzanines zijn beschikbaar van 48m², 96m² tot 115m² .

De inrichting van onze mezzanines is eenvoudig, zodat deze kan worden ingericht naar de smaak en normen van uw bedrijf. Zo beschikken deze standaard over Tv schermen, toog, koelkast en airco. De oppervlakte van 48m² laat u toe 30 personen uit te nodigen, waarvoor u ook nog eens 15 parkingtickets ontvangt.

Catering en open bar vanaf € 35,00pp, excl. BTW

Voor verdere informatie kan u terecht bij:

Marina Meus
+32 11 85 87 63
Marina.meus@circuit-zolder.be