Circuit Zolder

Take a seat ...

Take a seat ...

 

Business Seats

De beste manier om uw gasten te ontvangen!

Onze Business Club gelegen met zicht op start en finish is de ideale manier om uw gasten in de beste omstandigheden van een schitterende race te laten genieten.

Vanaf het moment dat uw gasten zich aanmelden, zorgen wij voor de beste service, zodat u zich enkel hoeft te focussen op netwerken. 

Intekenen voor de Business Club is intekenen voor een programma dat van A tot Z geregeld is. Zo krijg je een gepersonaliseerde uitnodiging, VIP-parkeerplaats, programmaboekjes, leuke weetjes over de wedstrijden en een uitstekende catering. Na een ontvangst met champagne, vind je er een rijkelijk buffet en zijn alle aangepaste dranken inbegrepen. 

Business Club Zolder zal tijdens het volgende event geopend zijn:
- Master Historic Racing & Belcar: zondag 10 april 2016
- Syntix Superprix powered by Pirelli: zondag 3 juli 2016
- IDM Superbike: zondag 10 juli 2016 
- 24 Hours of Zolder: zaterdag 20 augustus 2016
- FIA Truck Grand Prix: zondag 18 september 2016
- American Festival Circuit Zolder Nascar Finals: zondag 9 oktober 2016

Mezzanines

Onze mezzanines, gelegen boven de pitboxen, zijn het ideale middel om 'circuit spektakel' vanop de eerste rij mee te maken. U ontvangt uw gasten op een professionele manier in exclusieve omstandigheden.

Bovendien verwent u uw klanten/gasten met een uitzicht om u tegen te zeggen: de pitlane. Mezzanines zijn beschikbaar van 48m², 96m² tot 115m² .

De inrichting van onze mezzanines is eenvoudig, zodat deze kan worden ingericht naar de smaak en normen van uw bedrijf. Zo beschikken deze standaard over Tv schermen, toog, koelkast en airco. De oppervlakte van 48m² laat u toe 30 personen uit te nodigen, waarvoor u ook nog eens 15 parkingtickets ontvangt.

Catering en open bar vanaf € 35,00pp, excl. BTW

Voor verdere informatie kan u terecht bij:

Marina Meus
+32 11 85 87 63
Marina.meus@circuit-zolder.be