Circuit Zolder

24 Hours of Zolder

24 Hours of Zolder

The Battle Continues

Net als vorig jaar staat de strijd tussen de ronkende GT’s en die verduivelde prototypes centraal tijdens deze 24 Hours of Zolder. De Norma’s, Ligiers, Radicals en Wolfs uit de Special Open Trophy hebben duidelijk hun zinnen gezet op de Limburgse etmaalrace. Hun betrouwbaarheid werd vorig jaar al bewezen. De honger naar een overwinning is er alleen maar groter op geworden …

Maar laten we vooral ook de deelnemende Tourismewagens niet vergeten. Zij maken de mix compleet. Het resultaat is een bont allegaartje van bolides die elkaar de loef afsteken, en dat 24 uur lang. Je raadt het: op Circuit Zolder is er geen tijd om te slapen in de nacht van augustus naar september 2013!

En dat geldt ook naast het circuit. Want tijdens de 24 Hours of Zolder worden er niet enkel rondjes gedraaid, ook plaatjes. Een indrukwekkende line-up en dolenthousiaste fuifnummers die pendelen tussen partytent en paddock maken het sfeertje compleet.

De 40.000 aanwezigen zijn meestal netjes verdeeld tussen festival en circuit. Behalve wanneer de verleidelijke bikini babes van de Temptation Carwash onkuis wagens beginnen te kuisen. Dan durft de mannelijke massa zich nogal eens te verschuiven. Ter gelegenheid van 50 jaar Circuit Zolder wordt er een spons meer bovengehaald. Komt dat zien, komt dat zien!

Filmpjes

De Pits
Different Hotels

Events