Circuit Zolder

Bestel IDM tickets en win een KTM 125 DUKE

Bestel IDM tickets en win een KTM 125 DUKE

Tijdens de Superbike IDM, binnen 2 weken op Circuit Zolder, valt er een KTM 125 Duke te winnen.

KTM zette hiermee een mijlpaal in de mobiliteit van jonge motorrijders.Of motorrijders die jong van geest zijn ! Dit pluimgewicht laat zich gewillig besturen, dankzij zijn voortreffelijke rijwielgedeelte en de soepele 4takt motor. Reken daar nog eens een uitgekiend design bij, een laag verbruik en de zekerheid van het standaard ABS-systeem, en je begrijpt meteen waarom deze KTM 125 Duke als dé referentie wordt gezien in de 125 cc-klasse !

Onder alle aanwezige fans zal een wedstrijd lopen. Wat er moet gebeuren? Tijdens het evenement je naar de KTM-promostand begeven, je inkomticket registreren bij de knappe KTM-dames en duimen dat je hem wint. Dus: wil jij ook kans maken op deze prachtige motor?

Koop dan snel je ticket via http://www.circuit-zolder.be/nl/events/idm-superbike!

De prijs kan uitsluitend worden toegekend aan de winnaar van de wedstrijd en is dus niet overdraagbaar. De prijs is ondeelbaar en moet aanvaard worden zoals deze wordt toegekend. De prijs kan ook in geen geval afgestaan of ingeruild worden voor een som geld. B.T.W. en/of eventueel andere bijkomende taksen vallen ten laste van de winnaar. Elke poging tot fraude wordt bestraft met onmiddellijke uitsluiting van de deelnemer.

Downloads

Wedstrijdreglement KTM 125 Duke